• Ana Sayfa
  • Özüm’den Merhaba
  • Öz’üm’de Neler Var?
  • Öz’ümde Yaklaşan Etkinlikler
  • Öz’ümden Haberler
  • Öz’ümden Gelen – Blog
  • Öz’üm’de Buluşalım
Site Logosu

Öz’üm’de Neler Var?

Aile Dizimi (Sistem Dizimi)
(Bireysel ve Grup Seansları)

Organizasyon Dizimi

Jung Koçluk

Qigong Meditasyon

EFT – Duygusal Özgürleşme Tekniği

Aromaterapi

Öz’ümde Söyleşiler

Eğitim ve Atölye Çalışmaları

© 2023 Öz'üm Yaşam ve Gelişim. Tüm hakları saklıdır.
Yasal Uyarı: Bu site içerisinde yer alan herhangi bir bilgi ya da çalışma bir tıp yöntemi değildir, hiçbir teşhis ya da tanı yapmaz. Tanı ve tedavi mutlaka bir uzman doktor tarafından yapılması gereken bir iştir. Herhangi bir sağlık durumunda uzman bir doktora başvurun.
Aile Dizimi (Sistem Dizimi) Yüzyüze Grup Çalışması

Hayatımızın parçası olan birçok unsur ve sistem var.

Bunlardan başlıcaları; ailemiz, ilişkilerimiz, yaşadığımız ülke, bedenimiz organlarımız, içsel parçalarımız, işimiz vs..

Bu sistemler içinde yaşanan bir takım problemlerin, düzen ve dengesizlerin hayatımızı etkileyen, zaman zaman bizi sabote eden, ilerlememize ket vuran, yaşamla aramıza giren etkileri bulunuyor.

«Özümle Aile/Sistem Dizimi» ile asıl ve en önemli iyileştirici güç olan gerçekle karşılaşacaksınız. Size ait parçaların belli bir düzen ve dengeye kavuşmasını deneyimleyeceksiniz. Olayların özünü anladığınız bir anlayış ile hayat ile yeni bir bağ kuracaksınız.

Çalışma bir meselesi olan herkese destek olacaktır. Yine de kimlerin faydalanabileceğine dair örnek verecek olursak;
• İlişkilerinde huzuru bulamayan
• Belli tarz ilişkileri ve olayları deneyimleyen
• Kaynağı bulunamayan hüzün ve yas yaşayanlar
• Kendisi ile, hayat ile kavgası bitmeyenler
• Yaşamdan zevk almayanlar
• Hayatla ve insanlarla güvenli bağ kuramayanlar

Çalışma 09:30-18:00 saatleri arasında, @Kozyatağı’nda yer alan Öz’üm Yaşam ve Gelişim’de gerçekleşir.

Günün akışı şöyledir;
• Qigong ile gün başlar,
• Dizim Çalışmaları gün boyunca sürer,
• Dizim Çalışmalarını ve danışanları destekleyecek meditasyonlar yapılır,
• Aromaterapi desteğinden çalışma boyunca faydalanılır.

Çalışma ücreti 1250+KDV: 1475 TL olup kontenjan 6 kişi ile sınırlıdır.
Sistem tüm katılımcılara eşit derecede hizmet ettiği için temsilci ve danışan için ayrı bir ücretlendirme söz konusu değildir.

Tüm katılımcılara açılım sözü verilmez ancak gün bu amaç ve niyet etrafında planlanmıştır.

* Detaylı bilgi için; 0 (530) 257 36 18 no’lu telefondan WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

 

Aile Dizimi (Sistem Dizimi) Yüzyüze Grup Çalışması - Kayıt Formu


10 Haziran


Zihnin Tuzakları ve İlişkilerde Kendin Olmak

“Kendin olmak; bazen öteki ile savaşarak,
Her zaman ise kendin ile barışarak oluşur”
Serhat Yabancı

Kendin olmak, kendini bulmaktır.
Hayat boyu süren bir yolculuk misali…

7-9 Ekim Serhat Yabancı ile Sapanca Feel&Live Otel’de gerçekleştireceğimiz kampımızda, Zihnimizin bize oluşturduğu tuzakları, engelleri ve ilişkilerde neden kendimiz olamadığımızı farkedip hayatın kontrolünü elimize alacağımız,

Dr. Yasemen Işık Mengü ile çocukluk yaşantımızın ilişkilerde rollerimize etkilerinin neler olduğunu öğreneceğimiz,

Aile/Sitem dizimi ile; hayatın bize yaşattıklarının arkasındaki anlamı önceki nesilleri de kapsayan bir anlayışla keşfedeceğimiz; yaşadıklarımıza farklı açılardan, boyutlardan, kuşaklardan bakacağımız, NLP metodları ile cesaret, özgüven ve özdeğer kaynak aktarımı ile kendin ile olan ilişkini dönüştürüp, ve yeni bir SEN ile yeni bir DÜNYA oluşturuyoruz..

7-9 Ekim’de, Sapanca Feel&Live Otel’de doğayla iç içe, kuş sesleri ile huzurlu bir ortamda hafta sonu tatilimizi yaparken hem kendimizi keşfedip hem keyifli sohbetler edeceğimiz kampımıza bekliyoruz.

Sizi neler bekliyor:

  • Serhat Yabancı seminer ve atölyeleri
  • Dr. Yasemen Işık Mengü semineri
  • Özüm Çekinir ile Aile/Sistem Dizimi
  • Begüm Epçim ile NLP Çalışmaları
  • Qigong/Meditasyon
  • Cumartesi gecesi canlı müzik eğlence
  • Ateş başı etkinliği
  • Serhat Yabancı imzalı kitap hediyesi
  • Katılımcı Belgesi

(Sabah-öğle-akşam yemeği, ara ikramlar, konaklama, tüm eğitim ve etkinlikler fiyatlarımıza dahildir).

Çalışmaya katılmak için 0534 958 58 06 numaradan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Zihnin Tuzakları ve İlişkilerde Kendin Olmak - Kayıt Formu


7 - 9 Ekim @Feel & Live Hotel - Sapanca

Aile/Sistem Dizimi ve NLP Metodları

10-11 Eylül Sapanca, Feel & Live Hotel’de, Aile/Sistem Dizimi ve NLP metodları ile “Sen Değişirsen Dünya Değişir” çalışmaları yapılacaktır.

Doğayla iç içe, kuş sesleri içindeki huzurlu ortamda, hafta sonu tatilimizi yaparken hem kendimizi keşfedip, hem keyifli sohbetler edeceğimiz kampımıza bekliyoruz

Sizi neler bekliyor:
• Aile/Sistem Dizimi
• NLP Çalışmaları
• Ses Terapisi
• Qigong/Meditasyon
• Ateş başı etkinlikleri

1 gece konaklamalı sabah-öğle-akşam yemekleri, tüm eğitim ve atölyeler dahil şeklinde;
Çift kişilik odalar da kişi başı 2.800 TL
Tek kişilik oda 3.300 TL

Aile/Sistem Dizimi ve NLP Metodları - Kayıt Formu


10 - 11 Eylül @Feel & Live Hotel - Sapanca

Aile/Sistem Dizimi

“Hayatla uyum içindeysem, benim için hiçbir şey kötü gidemez” Bert Hellinger (Aile/Sistem Dizimi’nin Kurucusu)

Hayatın bize yaşattıklarının arkasındaki anlamı önceki nesilleri de kapsayan bir anlayışla keşfedip; yaşadıklarımıza farklı açılardan, boyutlardan, kuşaklardan bakacağız.

NLP metodları ile cesaret, özgüven ve özdeğer kaynak aktarımı yaparak, kendimizle olan ilişkimizi dönüştürecek, yeni bir BİZ ile yeni bir DÜNYA’ya adım atacağız.

13-14 Ağustos da Polonezköy Village Park’ta doğayla iç içe, huzurlu bir ortamda konaklarken, hem kendimizi keşfedip hem keyifli sohbetler edeceğimiz çalışmamıza bekliyoruz.

Sizi neler bekliyor:
• Aile/Sistem Dizimi
• NLP Çalışmaları
• Qigong/Meditasyon

Çalışmaya katılmak için 0534 958 58 06 (WhatsApp) numaradan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Organizasyon Dizimi - Kayıt Formu

Organizasyon Dizimi

Organizasyon dizimleri, kişisel sorunları dönüştürmek ve kişisel ilişkilere denge getirmek için kullanılan Aile/Sistem dizimi ile aynı prensiplerle çalışır.

Doğada her şeyin bir ruhu vardır ve bu organizasyonu, şirketleri, markaları, ürünleri, hizmetleri de kapsar.
Organizasyon dizimleri, iş ve kazanç alanında yaşanan sorunlara ilişkin bir farkındalık ve kavrayışın sağlanmasına, çözüme adım atmaya hizmet eder.

Bu çalışma, düzenin nerede bozulduğuna, neye ihtiyaç olduğuna dair, aklın ilerisinde bir cevap bulmamıza yardımcı olur.

BrandyWomen üyeleri için yapacağımız bu çalışmada, dizim çalışmaları hakkında genel bir fikir sahibi olurken, zamanın elverdiği ölçüde dizim çalışmaları da yapacağız.

Öz’üm Yaşam ve Gelişim @Kozyatağı’nda gerçekleştireceğimiz çalışmada kontenjanımız 8 kişi ile sınırlıdır.

Özüm Çekinir Hakkında:

Özüm, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu. Philip Morris, Hyundai gibi uluslararası şirketlerde önemli pozisyonlarda yer aldı.

2010 yılından bu yana Aile/Sistem Dizimi alanında çalışmalarını sürdüren Özüm, Türkiye Sistem Dizimleri enstitüsünde, 4 yıl süren eğitimimi tamamlayarak DGFS Alman Sistem Dizimleri Birliği Onayıyla Sistem/ Aile Dizimi Uzmanı olarak akredite oldu.

Bu alanda aldığı diğer eğitimler şöyle:
• Avrupa Sistem Dizimleri Ensitüsü-(Willfred Neslles, Heinrich Breuer) Sistem-Aile Dizimi,
• Gunthard Weber*Şirket/ Organizasyon Dizimleri,
• Hunter Beamont- Psikoterapide Yeni Paradigmalar,
• Stephan Hausner- Hastalık ve Semptom Dizimleri,
• Svagito- Osho Aile Sergisi ve Eğitimi / Organizasyon Dizimi

Öz’üm Yaşam Ve Gelişim:
İnönü Cad. Menekşe Apt. No: 74
Kat: 7 Daire: 50 Kozyatağı / İSTANBUL
Tel: 0 (533) 930 84 13 Mail: info@oz-um.com

Mala Workshop - Kayıt Formu

Mala Workshop

Mala kolye, meditasyonlarımızda ve odaklanma için kullandığımız, yarı doğal taş ve odunsu boncuklardan oluşturulan güçlü bir araç. Severek kullandığımız doğal taş bir kolyeden çok daha derin bir anlamı var.

@ozumyasamvegelisim ile Qigong (Geleneksel Çin Tıbbına ait hareket serisi) yaparak başlayan atölyemizde, Mala felsefesine dair detayları paylaşacağız ve ardından @lariccadesign ile kendi Malamızı tasarlayacağız. Malalarımızla birlikte yaptığımız bir meditasyon ile de workshopumuzu tamamlayacağız.

21 Mart Pazartesi 11:00’da başlayacak workshop çalışmasına sizi de heyecanla, sevgiyle bekliyoruz. 🤍✨

Online Aile/Sistem Dizimi

Hayatımızın parçası olan birçok unsur ve sistem var.

Bunlardan başlıcaları; ailemiz, ilişkilerimiz, yaşadığımız ülke, bedenimiz organlarımız, içsel parçalarımız, işimiz vs..

Bu sistemler içinde yaşanan bir takım problemlerin, düzen ve dengesizlerin hayatımızı etkileyen, zaman zaman bizi sabote eden, ilerlememize ket vuran, yaşamla aramıza giren etkileri bulunuyor.

«Özümle Aile/Sistem Dizimi» ile asıl ve en önemli iyileştirici güç olan gerçek ile karşılaşacaksınız. Size ait parçaların belli bir düzen ve dengeye kavuşmasını deneyimleyeceksiniz. Olayların özünü anladığınız bir anlayış ile hayat ile yeni bir bağ kuracaksınız.

Çalışma bir meselesi olan herkese destek olacaktır. Yine de kimlerin faydalanabileceğine dair örnek verecek olursak;
• İlişkilerinde huzuru bulamayan
• Belli tarz ilişkileri ve olayları deneyimleyen
• Kaynağı bulunamayan hüzün ve yas yaşayanlar
• Kendisi ile hayat ile kavgası bitmeyenler
• Yaşamdan zevk almayanlar
• Hayatla ve insanlarla güvenli bağ kuramayanlar

Çalışma ücreti 260 TL olup kontenjan 8 kişi ile sınırlıdır. Sistem tüm katılımcılara eşit derecede hizmet ettiği için temsilci ve danışan için ayrı bir ücretlendirme söz konusu değildir.

* Detaylı bilgi için; 05339308413 no’lu telefondan WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

 

Online Aile/Sistem Dizimi - Kayıt Formu


26 Mayıs16 Haziran